Ubuntu – cirkel

Ubuntu betekent ‘Ik ben omdat Wij zijn’. Door samen te komen vertrouwen wij op de kracht van dialoog.

Vanuit dit teken wil ik je graag uitnodigen om deel te nemen aan de Ubuntu – cirkel. Het zou fijn zijn om met elkaar op zoek te gaan naar diepgang. Zoals je misschien weet hecht ik veel aan cycli. Het is precies zeven jaar geleden dat ik besloot mij te gaan focussen op bewustwording en verbinding, ik schreef in die tijd het volgende artikel. https://ingridclub.wordpress.com/2016/04/11/test/

Ik las dat de cyclus van zeven jaar de periode van persoonlijke groei door allerlei veranderingen, waar we als mens doorheen gaan, symboliseert. Deze periode had ik dus waarschijnlijk nog even nodig.

Op dit moment is er een hele mooie ruimte op mijn pad gekomen die ik voor drie avonden in het voorjaar heb afgehuurd, dit is het Maanhuis, Kerkelaan 5 te Koedijk. Mijn intentie is om samen met twaalf anderen een mooie, zinvolle avond te beleven waarbij de focus zal liggen op: Wie ben ik, wat doe ik en waarom?

Lijkt het iets voor je meld je dan aan via onderstaande links.. Woensdagavonden: 6 maart, 3 april en 1 mei van 20.00 tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Kosten € 17,50 per persoon inclusief thee met wat lekkers.

https://hipsy.nl/shop/38204-ubuntu-cirkel ticket voor 6 maart 2024

https://hipsy.nl/shop/38214-ubuntu-cirkel ticket voor 3 april 2024

https://hipsy.nl/shop/38215-ubuntu-cirkel ticket voor 1 mei 2024

Onderstaande foto is de zaal waar we elkaar gaan ontmoeten.

Eén reactie op “”

Plaats een reactie