Boeken en ebooks

Dit boek is het levensverhaal van Ingrid. Door verlies van belangrijke zaken in haar leven belandt ze in twee psychoses. Zij is een zoektocht gestart om zichzelf weer terug te vinden. Op eigen wijze vindt ze een weg naar zelfkennis wat een voorwaarde is om je leven weer opnieuw op te bouwen. Ze verbindt zich met haar Ware Zelf en hierna schrijft ze als Aisha verder. Het is een bijzonder verhaal met als doel persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De gevonden inzichten gebruikt ze bij haar coaching en tevens is het boek een hulpmiddel bij zelfcoaching.  Bestel klik hier!

 

Boodschap van Meester Morya:
‘Dit is een tijd om naar voren te komen met je eigen bestaan en om de dingen te doen vanuit je eigen wezen, vanuit je eigen hart.’

Door bovenstaande tekst is het boek NATUURLIJK een verzameling korte spirituele verhalen ontstaan. Ik kon niet anders dan mijn hart volgen en dat was schrijven. Het zijn verhalen over de inzichten die ik tijdens meditatie heb ontvangen gedurende de zoektocht naar mijn ware zelf.
Deze inzichten wil ik nu graag delen met mensen die door mijn liefde geraakt willen worden. Mijn intentie is om ook anderen te motiveren een pelgrim te worden op hun eigen levensweg. Bestellen is mogelijk via ingrid.vanrhoon@kpnmail.nl.

 

voorbladNa meerdere lezingen te hebben gegeven en de vraag ontvangen om dit verhaal naast beeld ook in woord te willen uitbrengen, is dit handzame boek tot stand gekomen. Zodat je het gemakkelijk mee kunt nemen in je tas om het onder weg te kunnen lezen. Het zijn losse korte verhalen over een bewustwordingsproces, wat te doen als het leven je even tegenzit? Wanneer het verlies te groot is waardoor het lijkt alsof je wereld op z’n kop staat. Het leven vraagt veel van ons en we willen wel veranderen maar hoe doen we dat dan? Misschien dat ik je een beetje op weg kan helpen met het boek ‘Hoe komen we tot eenheid?’ Bestellen is mogelijk via ingrid.vanrhoon@kpnmail.nl.