De ommezwaai

Tot mijn verrassing vond ik twee brieven gedateerd 24 januari 2006. De ene was gericht aan mezelf en de ander gericht aan mijn overleden vader. Ik herinnerde het mij als de dag van gisteren. Ik zat achter mijn computer en opeens voelde ik dat ik moest schrijven en dat begon met: ‘Hallo Ingrid …….’ hierna werd het heel confronterend en het eindigde met het advies ‘Je moet nu eens stoppen met zielig te zijn en jezelf maar eens gaan waarderen en aandacht geven. Het lot ligt in je eigen handen! Succes met je transformatie!!!!!!!’ Hierna hoorde ik muziek van Toon Hermans en dit werd vervolgd met het nummer ‘Malle Babba’ en toen een nummer van Boudewijn de Groot met een inhoudelijke boodschap.

Ik wist niet wat er gebeurde maar ik reageerde met een brief aan mijn vader en vroeg hem: ‘Hallo Pa, als jij deze brief zou kunnen ontvangen en mij antwoord zou kunnen geven zou dit mij dan kunnen helpen? Wil je mij helpen om weer in mijn kracht te komen, mag ik mijn balast opruimen?’ Hierna volgde nog wat persoonlijke zaken en ik bedankte hem voor het inzicht wat ik op deze aparte manier had ontvangen.

Vandaag besef ik dat vanaf dat moment er een transformatie op gang is gekomen. Ik geloof in reïncarnatie en ik geloof in zaken die we niet met het blote oog kunnen zien. Volgens mij is er meer tussen hemel en aarde. Mijn vader kon het waarschijnlijk niet meer aanzien dat ik mijn vertrouwen volledig kwijt was en moest mij even wakker schudden en dat is hem gelukt. Ik ben weer in mijn kracht komen te staan. Dit is het moment dat ik besluit een nieuw begin te maken met een nieuwe website ‘Aisha’s inzichten’. Ik heb mijn doel bereikt en wil nu weten wat het doel van de kosmos is? Wil je mij weer volgen ga dan naar aishaverhalen.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s