Alles komt weer samen

De rozenkruisers of ‘Spirituele teksten.nl’ lijken wel in mijn ritme en met mijn interesse samen te werken. Gisteren ontving ik het kwartaalblad en dit was voornamelijk gevuld met artikelen over bewustwording en eenheid.

Op dit moment ligt mijn boek(je) Aisha – hoe komen we tot eenheid? bij de drukker. Mijn presentatie/lezing over ‘De natuurlijke schoonheid ofwel innerlijke kracht’ kan binnenkort zijn definitieve versie krijgen want we zitten momenteel al in de oogsttijd. Ik mag absoluut niet klagen wat het mij – tot nu toe – allemaal heeft opgeleverd.

A4E451FF-07A1-4759-B903-6EA22019B57B

Ik hoop dat de mensen die deze presentatie/lezing gaan bijwonen net zo blij en enthousiast zullen zijn als dat ik was op het moment van waarnemen. Echt alles wordt op mijn pad gezet, mijn zintuigen worden geprikkeld, ik hoef er alleen maar iets mee te doen. Zo ontving ik vanochtend een e-mail, ook weer van spiritueleteksten.nl en ik heb genoten van het interview ‘De verwondering met Johannes Witteveen’. De kalmte en wijsheid waarmee hij spreekt raakte mij en daarom had ik het graag willen delen. Helaas lukte dit mij technisch niet, maar via Youtube is het te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s