Verbinden in vrijheid

Ik lees zojuist een ‘vollemaan’ bericht: deze periode heeft een energie die zorgt dat we een verlangen hebben tot verbinden in vrijheid, gelijkwaardigheid en eenheid. Ook is het de periode waarbij er gedoe kan zijn rondom ego, afscheiding, voor jezelf mogen kiezen en aangeven wat je nodig hebt om te kunnen verbinden, maar ook wat zuiver is voor jou hierin. Het gaat om verbinding in vrijheid en waarin je uniek zelf overeind blijft. (Manuela van der Knaap)

Fijn om te weten, ik heb inderdaad dit verlangen en draag hiervoor weer mijn zilveren armband die hiervoor symbool staat. Vrijdag geef ik weer een lezing en ook hier hoop ik enkele mensen te bereiken die het gevoel van verbinden en eenheid zullen begrijpen.

Inmiddels weet ik dat je hier zelf hard voor moet werken. Dat je alle sub-persoonlijkheden binnen je persoonlijkheid in het licht mag zetten zodat je ze gaat zien en begrijpen. Je kunt ze dan gaan verbinden en ze zullen dan makkelijker gaan samenwerken waardoor er rust in jezelf ontstaat. Met rust en kalmte kom je makkelijker tot zelfvertrouwen en word je steeds meer tevreden met alles wat je doet. Moeilijk is het niet maar discipline en doorzettingsvermogen zijn wel eigenschappen die hiervoor nodig zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s