Rust en bezinning

Het is rustig in mij. Het is ook de tijd om naar binnen te keren en jezelf de tijd te geven om een nieuwe visie te ontwikkelen om te weten wat je straks te doen staat. Natuurlijk heb ik wel wat in beweging gezet maar toch moet ik geduld opbrengen en afwachten wat het mij gaat brengen.

Zo is het momenteel ook in de natuur. In principe is deze ook in de ruststand. Toch hebben we al mogen genieten van enkele prachtige zonnige lentedagen en deze hebben mijn man en ik dan ook benut om op de volkstuin weer orde te scheppen. We hebben de kas in gereedheid gemaakt voor het planten van de zaailingen waarvan de zaadjes nu hun best doen in onze serre om tot ontkieming te komen.

Hiermee wil ik zeggen dat alles vraagt om licht, warmte, aandacht en verzorging om weer tot volle bloei te komen. Ik kan mij niet voorstellen dat ik de enige ben die ongeduldig is en verlangt naar de warmte van de zon. Ik kan er enorm van genieten en pak ieder moment die mij wordt geboden. Ik zeg dan ook tot iedereen leef je leven en geniet van het moment!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s