Volgens mij is een spiritueel leven, een opgeruimd leven.

Alles wijst erop dat mijn spirituele leven kan beginnen. Door het opruimen kom ik weer mooie dingen tegen die mij in mijn ziel raken. Jaren geleden heb ik deze bladen en bloempjes tussen keukenpapier in een boek gestopt en nu ik mijn boeken ging selecteren voor de rommelmarkt kwam ik ze tegen.

Spiritueel leven

Verder nog enkele citaten uit andere boeken gehaald die ik weg deed.

• Het principe dat je je eigen leven kunt kiezen is de basis van alle spiritualiteit. Helaas hebben religies, ook de mijne, de neiging om iedereen in groepen te verdelen. Maar het concept van spiritualiteit is een geloofsovertuiging en een manier van leven die iedereen overal in de praktijk kan brengen.

• Er zijn twee manieren om je leven te leiden: met de houding dat niets een wonder is, of dat alles een wonder is (Albert Einstein).

• Alle paden van het leven liggen voor ons open, elke minuut van elke dag. We hoeven slechts te kiezen welke we volgen. Hoe we het ook noemen, de kracht van de intentie, de wet van aantrekkingskracht, het vloeibare licht of wat dan ook, het enige wat we moeten begrijpen is dat alle mogelijkheden al bestaan en iedereen in staat is om het te doen. Maak de juiste keuzes, bewandel de juiste wegen en als beloning zal je het Hemelse Koninkrijk verwerven.

Ik had het niet mooier kunnen schrijven en mijn conclusie is dat een spiritueel leven een opgeruimd leven is.

Koolwitje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s