Ben jij net als ik op zoek naar vrijheid?

Zojuist heb ik een oude collage ingeschilderd. Ik had hem in 2016 gemaakt maar de achtergrond gewoon wit gelaten. Zo heb ik er nog velen. Mijn man vond ze niks en ook niet af. Voor mij gaat het voornamelijk om de beeldspraak maar toch besloot ik ermee aan de gang te gaan.

vrijheid

Toen ik ermee bezig was kwam ik tot de ontdekking dat het eigenlijk mijn zoektocht naar vrijheid moest voorstellen. De kabbalistische levensboom is de weg naar de Hemelse driehoek die staat voor:
1. De kroon
2. Wijsheid
3. Begrip
Verder heb ik personen en beelden weergegeven die allen liefde en zachtheid uitstralen. Uiteindelijk gaat het om het gevoel van vrijheid. We moeten de sleutel zien te vinden van ons hart, wanneer we hier binnegaan dan tref je je ‘innerlijke kind’, die je zal laten genieten van alles wat er te vinden is in het heden. Hij zegt: ‘Kom dans met mij en leef!’
We zijn een kind van de eeuwigheid en hier op aarde om te groeien, om je ziel rijker te laten terugkeren. Wanneer je je hiervan bewust bent kan je je vrij en gelukkig voelen. Dit is wat ik momenteel ervaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s