Complete verrassing

Het was een complete verrassing, eventjes teruggefloten en een test op mijn vertrouwen. Ik vertrouw op Godsplan maar betekent dit dan dat ik een weg mag gaan zonder hindernissen? Of heb ik nog niet alles begrepen?

Ik werd mij bewust van mijn dilemma. Met welke reden kon ik in het verleden zo stellig gesproken hebben met hoe ik zou handelen in het geval ik zou worden geconfronteerd met de ziekte kanker? Het is mij gewoon even duidelijk gemaakt dat je pas een beslissing kunt nemen in het nú. Je hoeft je geen zorgen te maken voor iets wat er nog niet is. Blijf genieten en leven met de dag. Vraag steun wanneer je dit nodig hebt en heb vertrouwen. Pas wanneer je de feiten kent kan je handelen.

Soms loopt het anders als verwacht. Je hebt namelijk niet overal invloed op. Ik ben mij bewust geworden dat ik alleen invloed heb op mijn eigen handelen. Hoe ik denk, hoe ik spreek en wat ik doe. Ik heb dus geleerd om te leven in het nú en dat is iedere keer een nieuw moment. En gelukkig mijn vertrouwen werd beloond, ik bleek gezond te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s