Onrecht

Van de week werd ik wakker om 5.55 uur. Ik had de avond ervoor mijn geschreven lezing ingesproken en nog eens afgeluisterd, hierover heb ik nog eens nagedacht. Ik kwam eigenlijk tot de conclusie dat mijn rode draad in het leven niet voornamelijk verlies was en het gevoel van in de steek te zijn gelaten. Ik merkte op dat ik bijna bij alle ervaringen het gevoel heb gehad dat mij onrecht was aangedaan.

In alle gevallen stond ik er gewoon alleen voor. Ik moest zelf mijn verantwoordelijkheid nemen en er iets aan doen. Maar hoe pak je iets aan als je niet van ruzie houdt? Ik was altijd een wegloper liet anderen winnen door ze gelijk te geven of er geen woorden aan vuil te maken. Ooit heb ik een advocaat in handen moeten nemen maar ook hij legde het werk bij mij neer. Bij het laatste conflict met mijn werkgever moest ik toch weer een beroep doen op een advocaat terwijl strijden niet bij mij past. Ik voelde mij zo onrechtvaardig behandeld. Ik heb de situatie uiteindelijk, nadat ze mijn verhaal hadden gehoord,  maar aanvaard zodat ik verder kon met mijn leven.

Nu besef ik dat ik mijn levensles moest leren, de bedoeling is dat je vanuit liefde handelt. Je moet leren voor jezelf op te komen maar je moet wel leren  vergeven zodat je niet met wrok door het leven gaat. Mijn gedachten gaan naar de ‘Gouden driehoek’ van mijn piramide van Dante. Hoop, geloof en liefde wanneer je van hieruit kunt leven dan is het leven veilig, vredig en kalm.

555 = een engelenboodschap en deze wil mij laten weten:

Er staan je grote veranderingen en belangrijke transformaties te wachten. Je hebt de gelegenheid uit de pop te kruipen en het fantastische leven te ontvouwen waar je werkelijk recht op hebt. (Ik besluit tot overgave en wacht af wat er verder op mijn pad wordt gezet).

 

 

One Reply to “Onrecht”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s