Veranderingen

Wat kan ik vertellen over de veranderingen in het prille begin van 2018.

74E3982E-3DFF-4090-A112-9C7719F6C511

Het project afvallen stagneert. Of word ik op de proef gesteld om vol te houden en door te gaan op de manier zoals ik bezig ben of moet ik iets veranderen? Ik besluit voor het laatste, ik heb namelijk even op internet gezocht en ik kwam op de site http://www.leukafvallen.nl. Ik las dat havermout super gezond is en je ook nog eens helpt bij afvallen. Hier ga ik dan maar eens mee experimenteren. Een weekje mijn groente smoothies in de ochtend vervangen door havermout. Kleine veranderingen kunnen het verschil maken. Verder is het een bijzonder leuke en informatieve site met vele tips en recepten.

Ook heeft mijn camelia nu al zijn vruchten afgeworpen. Ik heb nu vier zaden gepland en ik heb ze de volgende namen gegeven: wijsheid-kennis-vertrouwen en geduld. Geduld was de laatste en ook nog eens het grootste zaadje. Ik ben mij bewust geworden dat ik absoluut geduld mag hebben met de ontwikkeling van alles. Ik ga dat in dit jaar nog meer ervaren. Er is namelijk weer iets leuks op mijn pad gekomen. Ik word medegebruiker van een volkstuin en hierdoor mag ik nog meer experimenteren met zaaien en oogsten. Ik kan nu groenten zaaien en mijn tijd en aandacht richten op de ontwikkeling van deze zaadjes en plantjes, zorgen dat ze voldoende ruimte en verzorging krijgen. Als het goed is ben ik zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Ik zie het maar weer als een nieuw project en een leuke uitdaging.

Mijn andere project, het bronzen beeld Aisha, vordert langzaam. Het groffe schuurwerk is gedaan en ik ga nu in etappes met de hand steeds fijner schuren. Ik weet hoe ik het wil hebben, het hart van de bloem wil ik echt goudkleurig hebben, de bladen van de bloem heb ik licht opgeschuurd en deze zijn nu tweekleurig maar ik weet niet of dit zo kan blijven, hierover moet ik nog even met iemand spreken en het hart zelf wordt ook goudkleurig. Wanneer het beeld af is wil ik het bevestigen op een stronk hout wat nu ligt te drogen. Ik hoop het uiteindelijk voor 1 april klaar te hebben, ik leg er geen tijdsdruk op.

 

 

2 Replies to “Veranderingen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s