Voedingsgoeroe

Vanaf nu heb ik een nieuw doel en dit is ‘in en met de natuur, leef en eet bewust’.

Gisteren heb ik een fase afgerond. Ik had twee lezingen op mijn programma staan om mijn boodschap te kunnen verspreiden. De eerste was mijn boekpresentatie en heeft op 30 mei plaatsgevonden en de tweede lezing had ik gisteren, ik werd verrast met een publiek van ongeveer 25 personen. Volgens mij heb ik zaadjes gezaaid en mijn boodschap is goed ontvangen. Ik heb besloten om nu af te wachten wat er verder op mijn pad wordt gezet.

voedingsgoeroe

Het lijkt mij fijn om bewuster om te gaan met de natuur en voeding. Mijn doel is om een gezond BMI van 25 of minder te realiseren. Dit betekent dat ik verandering heb aangebracht in mijn voedingspatroon en ga zoeken naar de balans die bij mij past. Ik wil gezond eten maar makkelijk koken. Om te beginnen heb ik hiervoor een prachtige keukenmachine aangeschaft die mij tot steun is zodat ik mijn gezonde gerechten simpel kan fabriceren. Daarnaast heb ik mij tot doel gesteld om minimaal een half uur per dag in beweging te zijn omdat dit door alle goeroes wordt aangeraden. Als ik op zoek ga naar een nieuwe manier van eten dan word ik overspoeld met adviezen en voedingsgoeroe’s. Zie hier maar eens een keuze in te maken. Toen ik voedingsgoeroe intikte in Google kwam ik terecht op http://www.allesovervoeding.nl en zag daar weer heel veel informatie maar wel iets waar ik mij helemaal in kon vinden namelijk ‘voedingsgoeroe dat ben jezelf’. Dit is wat mij aanspreekt, ik bepaal namelijk zelf wat ik in mijn mond stop maar het is wel handig om te weten wat goed en gezond is. Het moet ook makkelijk vol te houden zijn want ik wil een blijvende verandering een nieuwe levenswijze.

Hiermee wil ik zeggen dat ik vanaf nu ook mijn zoektocht naar een gezond en vitaal lichaam met jullie ga delen. En net als met mijn andere zoektocht hoop ik mijn doel te bereiken.

3 Replies to “Voedingsgoeroe”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s