Zelfbevrijding

Ik heb mezelf beloond met de aanschaf van het beeld ‘zelfbevrijding’ gemaakt door Peter Sluijter. Dit beeld gaf mij het gevoel dat ik mijn doel had bereikt, het liet mij weten dat het werken aan mezelf erop zit. Dit voelt werkelijk als een bevrijding, iets moest mij laten stoppen.

zelfbevrijding

Rond 2005 begon ik mijn fictieve bedrijf  ‘OJE, dit staat voor Open je emotie’, ik moest en ik zou werken aan mijn onderdrukte emoties daar zij mij veel te veel stress bezorgden. Ik voelde mij regelmatig (persoonlijk) geraakt door mensen en situaties. Ik voelde mij machteloos en kon niet goed voor mezelf opkomen. Ik wist op het moment dat ik hiermee aan de slag ging niet dat het zo’n ontzettende lange weg zou zijn maar wanneer je de eerste stap hebt gezet volgen er meerdere. Zo heb ik mezelf eerst laten begeleiden om inzicht te krijgen in mijn eigen gedachtenwereld.

golf

Dit inzicht interesseerde mij zo dat ik besloot een ommezwaai te maken, ik ging  een coaching-opleiding  volgen want ik wilde ook anderen kunnen helpen inzichten te vinden. Mijn creatieve geest liet zich steeds meer horen en voelen en dit was mijn drive tot handelen. Ik heb geluisterd naar mijn innerlijke gids en haar de naam Aisha gegeven. Ik hield van het hele proces een dagboek bij en deze is in april als boek verschenen. Ook heb ik een PowerPointpresentatie ‘De pelgrim op zijn levensweg’ gemaakt die ik op verzoek als lezing aanbied. Tijdens deze lezing probeer ik de leerdoelen op ons levenspad te verduidelijken. Het eindpunt van mijn zoektocht is dus bereikt en nú kan ik gaan genieten van alles wat mij wordt aangereikt.

Ik ben Aisha dankbaar en besluit dat ik haar nu laat rusten, ik zal haar beeld mooi maken maar in een rustig tempo met veel liefde en aandacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s