Aanwijzingen en signalen

Kort geleden werd mij gevraagd hoe je kunt weten wat aanwijzingen en signalen zijn. Tijdens mijn vakantie op Ibiza moest ik hieraan denken, dit kwam omdat ik op mijn bergbeklimming een leuke vondst deed. Het was een stukje hout dat ik opraapte en de eerste gedachte die bij mij opkwam was Isis – het oog van Horus.

oog isis Ibiza

Kort daarna ging ik even zitten met het stukje hout nog in mijn handen voor het maken van een foto en de tijd stond op 11.11 uur. Voor mij zijn dit aanwijzingen en het maakt mij dan ook nieuwsgierig wat het mij duidelijk wil maken.

Ik was nieuwsgierig en op mijn vakantieadres kon ik alleen maar beschikken over mijn IPad en het liet mij weten dat het Isis orakel gaat over het ontwaken van de vrouwelijke goddelijke kracht gaat. Verder werd ik in de gelegenheid gesteld een inzichtkaart te trekken en ik trok de 10-Rad. Deze kaart staat symbool voor voorspoed, geluk in zaken, nieuwe kansen en een nieuw begin. Op een andere site kreeg ik ook de mogelijkheid en hier trok ik de 31-Oogst.

Bij thuiskomst zocht ik naar de boodschap in de Tarot van Isis, dit is een innerlijke weg tot zelfkennis. De Isis Psychekaarten zijn opgedragen aan de Universele Spirituele Liefde die in elk wezen schuilt.

Oog Isis

Het geweten spreekt. Je vervult je plicht. Je ziet de feiten moedig onder ogen. Een stabiele periode van studie en spiritualiteit.

Kaart 31-oogst: Door onze hardwerkende en zorgzame aard hebben we iets tot stand gebracht waarvan we nu de vruchten kunnen plukken. Een periode van materiële welvaart en succes in ons werk. Winst door moeizaam werk. Zomertijd.

 

11.11 uur geeft mij de volgende inzichten.
– Houd je gedachten goed in de gaten en richt je volledig op wat je wilt en niet op wat je niet wilt.
– Let op je gedachten en woorden, want dat zul je manifesteren.

Spirituele doel: 11.11 presenteert u de gelegenheid om na te denken over je spirituele reden om hier te zijn, je opdracht bv.

Synchroniciteit: je leven is uitgegroeid tot totale balans en de les die u nodig hebt om te leren zal verschijnen voor je. ‘Wanneer de leerling klaar is, verschijnt de meester’.

Kerk San Miquel

Enkele dagen later, op onze autotour door Ibiza, bezochten we een kerk San Miquel, deze was versierd en er stond een groot vers bloemstuk in de kerk. Buiten ontmoette ik inderdaad een meester in de vorm van een beeld, hij heeft een boek in zijn hand en wil hiermee zeggen dat kennis wordt overgebracht door middel van het woord. Dit kan in geschreven of gesproken taal zijn. Het zet mij weer aan het denken want mijn verlangen is om de mij verkregen kennis over te brengen door zowel woord als beeld. Mensen die mijn woorden niet kunnen onthouden kunnen misschien wel de beelden in herinnering nemen.

Beeld Meester

De volgende dag wordt mij weer iets duidelijk gemaakt. Ik pakte mijn IPad en lees dat het de feestdag van St. Michaël was geweest. Bij dit feest wordt de wil en de moed aangemoedigd. Het feest is het zinnebeeld dat de mens met zijn bewustzijn wakker moet zijn om het kwaad in de wereld te doorzien en te bevechten. De krachten van de mens worden op dit feest aangesproken. St. Michaël moedigt ons aan om het zwaard ter hand te nemen en ten strijde te trekken. Niet tegen iets of iemand, maar tegen de twee uitersten in ons zelf, die we steeds voelen opkomen, tegen onze innerlijke ‘draken’, leren omgaan met onze eigen zwakke kanten. Daar is moed voor nodig. Tja, en dit is de boodschap die ik wil verspreiden!

Dan het vertrek het einde van onze vakantie ‘volle maan’, ik tik in ‘volle maan oktober’. Tijdens mijn vakantie had ik enkele nachten van iemand gedroomd die voor mij op onverklaarbare reden uit mijn leven is vertrokken. Ik vertrouw op het universum dus heb ik gedacht dat dit voor mij als voor haar de bedoeling moest zijn en nu ontving ik een bevestiging wat mijn gemoed weer rust geeft.

volle maan Ibiza

Veranderingen:
De tegenstelling Uranus in Ram en Jupiter in Weegschaal heeft ons in de periode van december 2016 tot eind september 2017 bevrijd van beperkende relationele ketenen en heeft ons geïnspireerd om belangrijke veranderingen door te voeren in ons leven.

Het evolutionaire karakter van deze oppositie heeft geleid tot plotselinge veranderingen of heeft een schok teweeg gebracht met veranderingen die we niet hadden verwacht.
Alles wat in deze periode plaats heeft gevonden en wat nog zal gaan plaatsvinden ligt buiten onze controle. De gebeurtenissen gebeuren gewoon, omdat ze zo bedoeld zijn.

Ik wil met het bovenstaande zeggen dat wanneer je hoofd leeg is en je zintuigen open staan je op simpele wijze antwoorden krijgt op je vragen en richting krijgt in het bewandelen van je pad. Mijn bezoek aan het Spiritual Festival op Ibiza heeft mij ook nog een mooi inzicht meegegeven. Ik heb namelijk met bewondering gekeken naar  diverse demonstraties van Wataflow zie op Youtube wataflow @ water temple ibiza.  De boodschap die ik voor mezelf meenam is: ‘Wanneer je jezelf volledig in vertrouwen kan overgeven aan de Liefde, je wordt gedragen, bewogen en geleid met souplesse.’ Alles op een natuurlijke en rustige manier.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s