Overgave

Het is voor mij een bijzondere ervaring dat ik weer in een nieuwe levensfase ben aangekomen. Het hele Universum werkt weer met mij samen. Er wordt weer van alles aangereikt en ik maak hier gretig gebruik van. Ik schrijf momenteel in mijn nieuwe manuscript ‘Aisha – in de wereld maar niet van de wereld’. Deze titel heb ik al vanaf dat mijn eerste boek is uitgegeven. Op dat moment wist ik nog helemaal niet wat er op mijn pad zou komen. Ik besloot in een proces van overgave te gaan. Dat wil zeggen, ik wist even niet meer wat of ik nog moest doen. Ik had in ieder geval behoefte om mijn boek te promovergaveoten en dat heb ik gedaan door een lezing/boekpromotie te laten plaatsvinden in bibliotheek De Mare waar ik mijn boeken altijd leen. Ik had hiervoor al mijn gedachten op papier gezet, mijn gevoel had ik vormgegeven en hiermee mijn kennis gedeeld. Er werd nu geduld van mij verwacht. De geestelijke wereld had tijd nodig om het een en ander voor mij in gang te zetten zodat ik de boodschappen weer ging begrijpen.

Het meebewegen met de weg van de minste weerstand is in lijn met de wet van Overgave, we doen alles op het ritme en de stroom van tijd.

Ik heb dus de zomermaanden geluierd, genoten van de natuur en het boogschieten, kleine stapjes gezet om mijn verlangen in daden uit te drukken en opeens kwam de inspiratie weer op gang. Ik was weer bereikbaar om te weten wat mij te doen stond. En ja dit is een fase van geloof en vertrouwen in een Hogere Macht.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s